Керівництво науковою роботою студентів, учнів
2020 рік
- І
студентська наукова конференція «Розвиток сучасної науки: результати,
проблеми, перспективи» (06.03.2020р.) Секція викладачів циклової методичної комісії педпрацівників харчового
виробництва
* Чеканов Роман, «Сучасні способи сушіння плодів, овочів і ягід».
* Савчук Каріна, «Шокове заморожування дикорослих ягід».
* Остапчук Богдан, «Професійне обладнання для приготування кави».
- XIIІ міжнародна студентська
наукова конференція «Молодь як стратегічний потенціал розбудови
національної економіки», Луцьк 2020
* Віднічук Діана, «Нові і корисні крупи».
* Савчук Каріна, «Страви Любешівського Полісся».
* Селевчук Руслана, «Дикорослі трави і страви з них».
* Чеканов Роман, «Дикорослі ягоди – джерело вітамінів та мікроелементів».
* Остапчук Богдан, «Смачні бутерброди з усього світу».
Електронний збірник матеріалів конференції
Немає коментарів:
Дописати коментар