середу, 17 червня 2020 р.

Досягнення


Керівництво науковою роботою студентів, учнів

2020 рік

- І студентська наукова конференція «Розвиток сучасної науки: результати, проблеми, перспективи» (06.03.2020р.) Секція викладачів циклової методичної комісії педпрацівників харчового виробництва

* Чеканов Роман, «Сучасні способи сушіння плодів, овочів і ягід».

Савчук Каріна, «Шокове заморожування дикорослих ягід».

* Остапчук Богдан, «Професійне обладнання для приготування кави».

 

- XIIІ міжнародна студентська наукова конференція «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки», Луцьк 2020

* Віднічук Діана, «Нові і корисні крупи».

* Савчук Каріна, «Страви Любешівського Полісся».

* Селевчук Руслана, «Дикорослі трави і страви з них».

* Чеканов Роман, «Дикорослі ягоди – джерело вітамінів та мікроелементів».

* Остапчук Богдан, «Смачні бутерброди з усього світу».





Електронний збірник матеріалів конференції




Немає коментарів:

Дописати коментар