(кухар 4 розряд)
26 група
* Презентація 2.1 "Великокускові, порціонні і дрібнокускові напівфабрикати з яловичини"
* Навчальний фільм "Приготування напівфабрикатів з яловичини"
* Презентація 2.2 "Великокускові, порціонні і дрібнокускові напівфабрикати з свинини, баранини, телятини"
* Презентація 2.3 "Котлета по-київськи"
* Навчальний фільм "Приготування напівфабрикатів з яловичини"
* Презентація 2.2 "Великокускові, порціонні і дрібнокускові напівфабрикати з свинини, баранини, телятини"
* Презентація 2.3 "Котлета по-київськи"
34-ГМ-Ф
Процеси і апарати галузі
* Тема 18. Електрофізичні методи обробки харчових продуктів
* Підсумкове тестування з дисципліни "Процеси і апарати галузі"
* Підсумкове тестування з дисципліни "Процеси і апарати галузі"
Основи промислової санітарії
34-ГМ-Ф
Кухар 3 розряд
* Лабораторно-практична робота №3 "М'ясо, птиця, дичина, субродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Гігієна та санітарія виробництва
Організація виробництва та обслуговування
* Лабораторно-практична робота 5. Організація виробництва для приготування бульйонів, супів, соусів.
Немає коментарів:
Дописати коментар