Блог викладача спецдисциплін Кравченко Тетяни Феодосіївни
Сторінки
Головна сторінка
Самоосвіта
Досягнення учнів і студентів
Методична скарбничка
Виховна робота
Регіональні страви
Особисті досягнення
Дистанційний курс
Дистанційне навчання 26 група
Дистанційне навчання група 26-ГРС-Ф
Дистанційне навчання 16 група
Дистанційне навчання 22-К група
Дистанційне навчання 22-К група
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
(кухар 4 розряд)
23 К група
Тема 1.
Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них
**Практична робота 1.
Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них
* 23 К група
Контрольна робота
по темі:"Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхів та виготовлення напівфабрикатів з них"
* Тема 2.
Приготування страв та гарнірів з овочів та грибів
*22 К група
Самостійна робота
"Приготування страв та гарнірів з варених овочів"
* Лабораторно-практична робота №2.
Приготування страв та гарнірів з овочів, грибів
* 23 К група
Конторольна робота з теми
"Приготування страв та гарнірів з овочів, грибів"
* Тема 3.
Приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів
* Лабораторно-практична робота №3.
Приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів
*
Контрольна робота
по темі: "Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв"
* Тема 4.
Обробка риби, продуктів моря та приготування напівфабрикатів з них
* Практична робота 4.
Обробка риби, продуктів моря та приготування напівфабрикатів з них
* 23К група
Контрольна робота
з теми "Обробка риби, продуктів моря та приготування напівфабрикатів з них"
* Тема 5.
Обробка мяса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів
*23 К група
Самостійна робота
"Види і класифікація м
'
яса"
*Практична робота 5.
Обробка м
'
яса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів
* 23К
Контрольна робота
з теми "Обробка м
'
яса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів
* Тема 6.
Приготування бульйонів, супів
**
Самостійна робота
"Технологія приготування бульйонів"
* 23 К
Котрольна робота
з теми "Приготування бульйонів, супів"
* Тема 6.1.
Приготування соусів
* Лабораторно-практична робота 6.
Приготування бульйонів, супів та соусів
* 23-К
Контрольна робота
з теми "Приготування соусів"
* Тема 7.
Приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів
*
Директорська контрольна робота за І семестр
* Лабораторно-практична робота № 7
"Приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів"
*
Контрольна робота
з теми "Приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів"
* Тема 8.
Страви з риби та нерибних продуктів моря
*Лабораторно-практична робота № 8
"Технологія приготування страв з риби, морепродуктів"
* Контрольна робота з теми 8
"Страви з риби та нерибних продуктів моря"
* Тема 9.
Страви з різних видів мясної продукції
* Практична робота 9.
Страви з різних видів мясної продукції
* Контрольна робота з теми 9.
Страви з різних видів мясної продукції
* Тема 10.
Тісто та вироби з нього
* Практична робота
№ 10
"Тісто та виробів з нього"
* Контрольна робота з теми 10
"Тісто та вироби з нього"
* Тема 11.
Холодні страви та закуски
* Практична робота11.
Холодні страви та закуски
* Самостійна робота
"Бутерброди"
* Контрольна робота з теми 11.
Холодні страви та закуски
* Тема 12.
Солодкі страви та напої
* Лабораторно-практична робота "Технологія приготування солодких страв і напоїв"
* Контрольна робота з теми 12.
Солодкі страви та напої
* Тема. Шкільна харчування
* Постанова 305 "Про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти"
Державний кваліфікаційний екзамен 46 група
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар