Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
☕ ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ професій кухар, кондитер
☕ План-конспект уроку на тему: "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
☕ Презентація до уроку "Хімічний склад і харчова цінність м’яса, класифікація"
☕ План-конспект уроку на тему: "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
☕ Презентація до уроку "Хімічний склад і харчова цінність м’яса, класифікація"
☕Лабораторно-практична робота «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»
☕Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування тіста та виробів з нього»
☕ Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування страв з овочів»
☕Лабораторно-практична робота "Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів" (кухар 4 розряд)
☕ Лабораторно-практична робота "Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів" (кухар 3 розряд)
☕ Презентація "Котлета по-київськи"
☕ Презентація "Технологія приготування прісного тіста і виробів з нього"
☕Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування тіста та виробів з нього»
☕ Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування страв з овочів»
☕Лабораторно-практична робота "Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів" (кухар 4 розряд)
☕ Лабораторно-практична робота "Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів" (кухар 3 розряд)
☕ Презентація "Котлета по-київськи"
☕ Презентація "Технологія приготування прісного тіста і виробів з нього"
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
🎂Урок "Технологія приготування млинцевого, прісного здобного, пісочного, пряничного тіста та виробів з них"
🎂 Розробка уроку на тему «Дріжджове опарне тісто і вироби з нього»
🎂 Лабораторно-практична робота "Технологія приготування тортів"(кондитер 4 розряд)
🎂 Конспект лекцій по темі: "Технологія приготування тістечок"
🎂 Розробка уроку на тему «Дріжджове опарне тісто і вироби з нього»
🎂 Лабораторно-практична робота "Технологія приготування тортів"(кондитер 4 розряд)
🎂 Конспект лекцій по темі: "Технологія приготування тістечок"
Немає коментарів:
Дописати коментар