Методична скарбничка

Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Лабораторно-практична робота «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»
Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування тіста та виробів з нього»
 Лабораторно-практична робота на тему: «Технологія приготування страв з овочів»
Лабораторно-практична робота "Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів" (кухар 4 розряд)
Лабораторно-практична робота "Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів" (кухар 3 розряд)
Презентація "Котлета по-київськи"
Презентація "Технологія приготування прісного тіста і виробів з нього"


Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства

Немає коментарів:

Дописати коментар