Досягнення учнів і студентів

16.11.2023. V регіональна науково-практична конференція "Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно- ресторанного бізнесу"


26.02.21рік Керівництво науковою роботою студентів 

XІV Міжнародна студентська наукова конференція «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки»

Матюк Назар - «Технологія SOUS VIDE на варті смаку»

Денисюк Ірина - «Мікрогрін – тренд здорового харчування»


 Корець Вадим - І місце у Всеукраїнському конкурсі учнівської молоді "Український борщ - національний бренд кулінарної  культури"



ВІДЕО-РОЛИК "ЖИВИ ПРОФТЕХОСВІТО: сьогодні бути робітником - це престижно..."
Диплом І ступеня  управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за перемогу в обласному конкурсі на краще відео з популяризації робітничих професій серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти відеоролик «Кухар-винахідник».






Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар