Блог викладача спецдисциплін Кравченко Тетяни Феодосіївни
Сторінки
Головна сторінка
Самоосвіта
Досягнення учнів і студентів
Методична скарбничка
Виховна робота
Регіональні страви
Особисті досягнення
Дистанційний курс
Дистанційне навчання 26 група
Дистанційне навчання група 26-ГРС-Ф
Дистанційне навчання 16 група
Дистанційне навчання 22-К група
Дистанційне навчання 16 група
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
(кухар 4 розряд)
16 група
* Тема 1.
Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них
**Практична робота 1.
Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них
* 16 група
Контрольна робота
з теми:"Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхів та виготовлення напівфабрикатів з них"
* Тема 2.
Приготування страв та гарнірів з овочів та грибів
* 16 група
Самостійна робота
"Приготування страв та гарнірів з варених овочів"
* Лабораторно-практична робота №2.
Приготування страв та гарнірів з овочів, грибів
* 16 група
Контрольна робота
з теми: "Технологія приготування страв з овочів і грибів"
* Тема 3.
Приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів
*
Контрольна робота
по темі: "Приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів"
* Тема 4.
Обробка риби, продуктів моря та приготування напівфабрикатів з них
*
Самостійна робота
"Обробка риби з кістковим і хрящовим скелетом"
* Контрольна робота по темі 4.
Обробка риби, продуктів моря та приготування напівфабрикатів з них
* Тема 5.
Обробка мяса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів
*Самостійна робота
"Види і класифікація мяса"
* Самостійна робота
"Приготування натуральних напівфабрикатів з яловичини"
* Самостійна робота
"Натуральна січена маса і напівфабрикати з неї"
* Тестування з теми
"Напівфабрикати з баранини, телятини, свинини натуральні"
*Практична робота 5.
Обробка м
'
яса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів
* Контрольна робота з теми 5.
Обробка м
'
яса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів
* Тема 6.
Приготування бульйонів, супів
*Самостійна робота
"Приготування бульйонів"
* Самостійна робота
"Технологія приготування борщів"
* Самостійна робота
"Капусняки. Розсольники"
* Контрольна робота з теми 6.
Приготування бульйонів, супів
* Тема 6.1.
Приготування соусів
*
Лабораторно-практична робота
6. Приготування соусів
*
Контрольна робота
з теми "Приготування соусів"
* Тема 7.
Приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів
* Лабораторно-практична робота 7
"Приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів"
* Контрольна робота
з теми "Приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів"
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар